Saatlik Davulcu

Saatlik Davulcu
Saatlik Davulcu

Saatlik davulcu kiralamak için 0541 925 26 25 numaralı telefondan bizi arayabilirsiniz. İster sadece davulcu isterseniz de hem davulcu hem zurnacı olarak davul zurna ekibi kiralama hizmeti alabilirsiniz. Gelin çıkarma, düğün, çeyiz götürme, kına gecesi ve asker eğlencesi gibi davullu zurnalı etkinliklerinizde saatlik davulcu zurnacı kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Saatlik Davulcu Zurnacı
Saatlik Davulcu Zurnacı

Saatlik Davulcu Telefonu 0541 925 26 25

Gelin alma, düğün, kına gecesi ya da asker eğlencesi gibi davullu zurnalı bir etkinlikte saatlik davulcu kiralamak için en kolay yol tabi ki de telefonla adrese davulcu çağırmaktır. Kısa süreli ve saatlik davul zurna kiralama hizmeti veren davulcu zurnacıların bir çoğu internete telefon numaralarını yazmaktadır. Siz de internetten yaşadığınız şehirdeki davulcu telefonlarına ulaşabilirsiniz. Bu numaraları arayarak çok uygun fiyatlarla saatlik davul zurna kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Saatlik davul zurna
Saatlik davul zurna

Saatlik Davul Zurna Ekibi

Davul zurna kiralama hizmeti günümüzde bir çok büyük şehirde saatlik olarak alınmaktadır. Eskiden olduğu gibi günlerce davul zurna çalınmamaktadır. Davul zurna çaldırmak isteyen kişiler genellikle düğünde bir saatlik, gelin çıkarma esnasında bir saatlik, kınada bir saatlik ya da asker eğlencesinde bir saatliğine davul zurna çaldırmak için saatlik davul zurna kiralama hizmeti almaktadır. Bu nedenle davul zurna ekipleri de davul zurna kiralamak isteyen kişiler aradığında onlara saatlik davul zurna kiralama hizmeti fiyatlarını vermektedir.

Saatlik Davul Zurna Kiralama
Saatlik Davul Zurna Kiralama

Saatlik Davulcu Kiralama

Saatlik davulcu kiralama hizmeti genellikle evden gelin çıkarma ya da kız alma gibi kısa süreli programlar için alınabilir. Saatlik davulcu kiralama günlük davulcu kiralamaya nazaran çok daha ucuzdur. Özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde saatlik davul zurna kiralama hizmeti alınması daha yaygındır. Saatlik davul zurna kiralama işi yapan davulcular bir günde bir saatlik aralıklar ile çok fazla düğüne giderek günlük yevmiyesini çıkarmaya çalışırlar.

Saatlik Davulcu Kiralama
Saatlik Davulcu Kiralama

Saatlik Davulcu Kiralama Fiyatları

Bir saatlik davulcu kiralamak isteyen bir düğün çifti evden gelin çıkarma için davulcu kiralama hizmeti için ne kadar para ödeyeceğini ya da kaç liralık bir bütçe ayırması gerektiğini bilmek ister. Bu durumda düğün bütçesi çıkarırken bir saatlik davulcu kiralama hizmetinin fiyatını da yazmak için saatlik davulcu kiralama fiyatlarını araştırabilir. Gelin çıkarma için bir saatlik davulcu kiralama fiyatları 750 TL ile 1.000 TL arasında değişmektedir. Düğün için bir saatlik davulcu kiralama fiyatları ise 750 TL ile 1.000 TL arasında değişmektedir. En güncel davulcu kiralama fiyatlarını öğrenmek için bulunduğunuz ilde hizmet veren davulcu telefon numaralarını arayarak davulcu kiralama fiyatlarını sorabilirsiniz.

Kapıda Bir Saat Davul Zurna Çaldırma

Şimdilerde yaygın olarak davul zurna gelinin baba evinin kapısında bir saat davul zurna çaldırmak için tutulmaktadır. Gelini evden davullu zurnalı çıkarmak isteyen damatlar gelin evinin kapısının önünde bir saat davul zurna çalması için bir davul zurna ekibini önceden kiralamaktadır. Gelin evinin kapısının önünde çalmaya başlayan davul zurna ekibi gelin evden inip gelin arabasına binene kadar davul zurna çalmaktadır.

İllere Göre Saatlik Davulcu

  1. Ankara Saatlik Davulcu
  2. İstanbul Saatlik Davulcu
  3. İzmir Saatlik Davulcu
  4. Bursa Saatlik Davulcu
  5. Kayseri Saatlik Davulcu
  6. Karabük Saatlik Davulcu
  7. Konya Saatlik Davulcu
  8. Antalya Saatlik Davulcu
  9. Adana Saatlik Davulcu
  10. Malatya Saatlik Davulcu
  11. Mersin Saatlik Davulcu
  12. Hatay Saatlik Davulcu
  13. Diyarbakır Saatlik Davulcu
  14. Gaziantep Saatlik Davulcu
  15. Niğde Saatlik Davulcu
  16. Kahramanmaraş Saatlik Davulcu
  17. Sivas Saatlik Davulcu
  18. Eskişehir Saatlik Davulcu
  19. Niğde Saatlik Davulcu
  20. Tokat Saatlik Davulcu

Comments are closed.