2024 Yılı İstanbul Davulcu Fiyatları

  • Yarım Saatlik davulcu zurnacı kiralama fiyatları: 1.000 TL
  • 1 Saatlik davulcu zurnacı kiralama fiyatları: 1.500 TL
  • 2 Saatlik davulcu zurnacı kiralama fiyatları: 2.000 TL
  • 3 Saatlik davulcu zurnacı kiralama fiyatları: 2.500 TL
  • 4 Saatlik davulcu zurnacı kiralama fiyatları: 3.000 TL
2024 Yılı İstanbul Davulcu Fiyatları
2024 Yılı İstanbul Davulcu Fiyatları

İstanbul’da 2024 yılında davul zurna çaldırmak için davulcu zurnacı kiralamak isteyenler öncelikle davul zurna kiralama fiyatlarını öğrenmek isterler. Bunun için davulcu veya zurnacıların web sitelerinde yer alan fiyatlara bakarak fiyat hakkında bilgi edinmek mümkündür. 2024 yılı için geçerli olan saatlik ve günlük davul zurna kiralama fiyatlarını sayfamızdan öğrenebilirsiniz. Ayrıca çok kısa ya da çok uzun davul zurna işleriniz için fiyat teklifi almak için telefonla bizi arayabilirsiniz. İstanbul’un hem Anadolu Yakası hem de Avrupa Yakası ilçelerine davul zurna kiralama hizmeti veren davul zurna ekiplerine telefonla ulaşabilirsiniz. 0541 925 26 25 numaralı İstanbul davulcu telefonlarını arayarak hemen telefonla davul zurna kiralama fiyatlarını sorabilirsiniz.

2024 Yılı İstanbul Saatlik Davulcu Zurnacı Fiyatları
2024 Yılı İstanbul Saatlik Davulcu Zurnacı Fiyatları

2024 Yılı İstanbul Saatlik Davulcu Zurnacı Fiyatları

Davul zurna kiralama hizmeti almak isteyenler için genellikle bir saat ya da iki saat davul zurna çalınması yeterli olabilmektedir. Özellikle İstanbul şehir merkezinde yapılan düğünler bir gün içinde başlayıp bitmektedir. Gelin alma, gelin kuaförü, fotoğraf çekimi, düğün konvoyu ve düğün salonu gibi tüm düğün günü yapılması gerekenler bir günün saatleri içinde bitmektedir. Bu nedenle düğün günü gelin alma için bir saat düğün için de iki saat davul zurna kiralamak yeterli olmaktadır. Bu nedenle İstanbul’da düğün yapacak olan çiftler gelin alma ya da düğün salonu için bir saat davul zurna kiralama hizmeti almaktadır. İstanbul’da davul zurna işi yapan ya da davul zurna kiralama hizmeti veren davulcular da talebe uygun olarak müşterilerine saatlik davul zurna kiralama fiyatı vermektedir. İstanbul’da 2024 yılında saatlik davul zurna kiralama fiyatları 1.500 TL ile 2.000 TL arasında değişmektedir.

2024 Yılı Günlük Davul Zurna Kiralama Fiyatları İstanbul
2024 Yılı Günlük Davul Zurna Kiralama Fiyatları İstanbul

2024 Yılı Günlük Davul Zurna Kiralama Fiyatları

İstanbul’un ilçelerinde okulların kapandığı yaz mevsiminde düğünler eski Anadolu adetlerine göre 3 gün 3 gece sürmektedir. Cuma günü bayrak kaldırma ile başlayan İstanbul düğünleri cumartesi günü kına gecesi ile devam edip pazar günü gelin alma ve düğün salonu ile sona ermektedir. Bu şekilde eski İstanbul düğün adetlerine göre 3 gün ve 3 gece süren düğünlerde 3 günlük davul zurna kiralama hizmeti alınmaktadır. Özellikle İstanbul’un merkeze uzak ilçelerinde bu şekilde eski adetlere göre düğün yapılmaktadır. Düğün sahibi kişiler genellikle damat ya da damadın ailesi 3 günlük davul zurna kiralama hizmeti almak için davul zurna ekiplerinde fiyat teklifi almaktadır. 2024 yılı İstanbul düğünleri için günlük davul zurna kiralama fiyatı 5.000 TL, 3 günlük davul zurna kiralama fiyatları da 15.000 TL olarak belirlenmiştir. Bu fiyatlar üzerinden davul zurna kiralamak için düğünden en az bir ay öncesine kadar İstanbul’da hizmet veren davul zurna ekipleri ile görüşerek randevu alınması gerekir.

2024 Yılı Gelin Alma İçin Davul Zurna Kiralama Fiyatları İstanbul
2024 Yılı Gelin Alma İçin Davul Zurna Kiralama Fiyatları İstanbul

2024 Yılı Gelin Alma İçin Davul Zurna Kiralama Fiyatları

İstanbul’da en çok gelin çıkarma için davul zurna kiralama hizmeti alınmaktadır. Davullu zurnalı gelin alma adetini yerine getirmek isteyen İstanbullular düğün günü yapılacak olan gelin alma merasimine davul zurna ekibi çağırmaktadır. Gelin almanın yapılacağı günden en ez bir kaç gün öncesinde bir davul zurna ekibi ile görüşerek randevu alınması gelin alma sırasında davulcusuz kalınmaması için önemlidir. Gelin alma sırasında ortalama yarım saat en fazla bir saat süre ile davul zurna çalınarak gelin evden davullu zurnalı çıkartmaktadır. Davullu zurnalı gelin alma eğlencesi için bir davulcu ile bir zurnacıdan oluşan iki kişilik davul zurna ekibi kiralamak yeterli olacaktır. Gelin alma için davul zurna randevusu alırken davul zurna ekibine tarih, saat, adres ve telefon numarası bilgilerini vererek randevu alabilirsiniz.

Gelin alma için 2024 yılı İstanbul davul zurna kiralama fiyatları 1.500 TL ile 2.000 TL arasında değişmektedir.

Düğüne Davulcu Zurnacı Kiralama Fiyatları İstanbul
Düğüne Davulcu Zurnacı Kiralama Fiyatları İstanbul

Düğüne Davulcu Zurnacı Kiralama Fiyatları İstanbul

Düğün salonunda davullu zurnalı eğlence için İstanbul’da salona davulcu zurnacı kiralanmaktadır. İstanbul’daki düğün salonlarında Ankara oyun havaları, Halaylar, Romen Havaları, güncel müzikler davul zurna ile canlı olarak çalınarak düğün sahipler ile düğüne gelen davetliler burada doyasıya eğlenmektedir. Düğün salonu önünde düğüne gelen misafirlerin davul zurna çalınarak karşılanması da İstanbul’daki yaygın düğün adetlerindendir. Düğün salonuna davul zurna ekibi kiralamak için düğünden en az bir hafta ya da 10 gün öncesine kadar İstanbul davul zurna ekipleri ile görüşerek bir tanesi ile anlaşmak gerekir. Diğer türlü son anda bir davul zurna ekibi ayarlamak mümkün olmayabilir. Düğün salonu için bir sat ya da 2 saatliğine davul zurna kiralamak yeterli olmaktadır. Düğünde davul zurna çaldırmak için anlaşma yapılırken, davul zurna ekibine düğün tarihi, düğün başlama ve bitiş saati, düğün salonu adresi, ve iletişim için cep telefonu bilgileri verilmelidir. Ayrıca düğünde hangi yörelere ait müziklerin davul zurna ile çalınacağı da bildirilmelidir. İstanbul’da 2024 yılı için düğüne davul zurna ekibi kiralama fiyatları 2.000 TL ile 3.000 TL arasında değişmektedir.

Kınaya Davulcu Zurnacı Kiralama Fiyatları İstanbul
Kınaya Davulcu Zurnacı Kiralama Fiyatları İstanbul

Kınaya Davulcu Zurnacı Kiralama Fiyatları İstanbul

İstanbul’da yapılan kına geceleri davulcu zurnacı olmadan olmaz. İster evin önünde isterse kına gecesi mekanında olsun davul zurna ile doyasıya eğlenmek isteyen gelinler ve genç kızlar kına gecesi için davul zurna ekibi kiralar. Kına gecesinde davul zurna ekibi genellikle eğlenceli ve hareketli parçalar tabiri caizse coşturan müzikler çalarlar. kınaya gelen davetliler ve genç kızlar da kına gecesinde davul zurna ile çalınan hareketli müzikler ile doyasıya eğlenirler. Kına gecesi için iki saatlik davul zurna kiralamak yeterli olmaktadır. Kına gecesine davul zurna kiralamayı düşünenler kına gecesi tarihinden 3-4 gün öncesine kadar bir davul zurna ekibi ile anlaşmalıdır. Kına gecesi için davul zurna kiralarken davul zurna ekibine önceden davul zurna çalınacak olan tarih, saat, adres bilgileri ile davul zurna ekibinin iletişim kuracağı kişinin cep telefonu bilgisi paylaşılmalıdır.

Kına gecesi için 2 saatlik davul zurna kiralama fiyatları 2.000 TL ile 3.000 TL arasında değişmektedir.

Davul Zurna Fiyat Teklifi Alma İstanbul 2024 Yılı
Davul Zurna Fiyat Teklifi Alma İstanbul 2024 Yılı

Davul Zurna Fiyat Teklifi Alma İstanbul 2024 Yılı

Davul zurnalı eğlence düzenlemek isteyenler davul zurna kiralama hizmeti almadan önce bir kaç davul zurna ekibi ile görüşerek fiyat teklifi almak ister. Fiyat bilgisi almak için davulcu telefonlarını ya da zurnacı numaralarını tek tek aramaya gerek yoktur. Web sayfamızda yer alan 2024 yılı güncel davul zurna kiralama fiyatlarına bakarak bu yıl davul zurna ekiplerini ne kadara davul zurna çaldığını öğrenebilirsiniz. Ancak davul zurna hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak, davul zurna ekibinin hangi yöreleri çalabildiğini öğrenmek ve fiyatta pazarlık yapmak için 0541 925 26 25 numaralı İstanbul davulcu kiralama telefonunu arayabilirsiniz.

İstanbul Anadolu Yakası Davulcu Fiyatları
İstanbul Anadolu Yakası Davulcu Fiyatları

İstanbul Anadolu Yakası Davulcu Fiyatları

İstanbul’un Anadolu Yakasında ikamet eden kişiler davul zurna çaldırmak için kendi ilçelerinde ya da Anadolu Yakasındaki bir ilçede ikamet eden Davulcu Fiyatlarılar ve zurnacılar ile görüşerek bulunduğu adrese yakın oturan Davulculardan hizmet almak isterler. Yakın yerden davul zurna kiralamak elbette daha ucuza gelebilmektedir. İstanbul Anadolu yakası Davulcu Fiyatları Anadolu yakasında bulunan 14 ilçeye kendi arabaları ile giderek davul zurna kiralama hizmeti vermektedir.

  1. İstanbul Adalar Davulcu Fiyatları
  2. İstanbul Ataşehir Davulcu Fiyatları
  3. İstanbul Beykoz Davulcu Fiyatları
  4. İstanbul Çekmeköy Davulcu Fiyatları
  5. İstanbul Kadıköy Davulcu Fiyatları
  6. İstanbul Kartal Davulcu Fiyatları
  7. İstanbul Maltepe Davulcu Fiyatları
  8. İstanbul Pendik Davulcu Fiyatları
  9. İstanbul Sancaktepe Davulcu Fiyatları
  10. İstanbul Sultanbeyli Davulcu Fiyatları
  11. İstanbul Şile Davulcu Fiyatları
  12. İstanbul Tuzla Davulcu Fiyatları
  13. İstanbul Ümraniye Davulcu Fiyatları
  14. İstanbul Üsküdar Davulcu Fiyatları
İstanbul Avrupa Yakası Davulcu Fiyatları
İstanbul Avrupa Yakası Davulcu Fiyatları

İstanbul Avrupa Yakası Davulcu Fiyatları

İstanbul’da Avrupa yakasında ikamet eden bazı davul zurna ekipleri karşıya geçmek cazip gelmediği için sadece Avrupa yakasın ilçelerinde Davulcu Fiyatları kiralama hizmeti vermektedir. İstanbul’un Avrupa yakasında davul zurna çaldırmak için Avrupa yakası Davulcuları arayarak çok uygun fiyatlarla en hızlı şekilde davul zurna kiralama hizmeti alabilirsiniz. Avrupa Yakası Davulcuları aşağıda yer alan Avrupa yakasındaki 25 ilçeye davul zurna kiralama hizmeti vermektedir.

  1. İstanbul Arnavutköy Davulcu Fiyatları
  2. İstanbul Avcılar Davulcu Fiyatları
  3. İstanbul Bağcılar Davulcu Fiyatları
  4. İstanbul Bahçelievler Davulcu Fiyatları
  5. İstanbul Bakırköy Davulcu Fiyatları
  6. İstanbul Başakşehir Davulcu Fiyatları
  7. İstanbul Bayrampaşa Davulcu Fiyatları
  8. İstanbul Beşiktaş Davulcu Fiyatları
  9. İstanbul Beylikdüzü Davulcu Fiyatları
  10. İstanbul Beyoğlu Davulcu Fiyatları
  11. İstanbul Büyükçekmece Davulcu Fiyatları
  12. İstanbul Çatalca Davulcu Fiyatları
  13. İstanbul Esenler Davulcu Fiyatları
  14. İstanbul Esenyurt Davulcu Fiyatları
  15. İstanbul Eyüp Davulcu Fiyatları
  16. İstanbul Fatih Davulcu Fiyatları
  17. İstanbul Gaziosmanpaşa Davulcu Fiyatları
  18. İstanbul Güngören Davulcu Fiyatları
  19. İstanbul Kâğıthane Davulcu Fiyatları
  20. İstanbul Küçükçekmece Davulcu Fiyatları
  21. İstanbul Sarıyer Davulcu Fiyatları
  22. İstanbul Silivri Davulcu Fiyatları
  23. İstanbul Sultangazi Davulcu Fiyatları
  24. İstanbul Şişli Davulcu Fiyatları
  25. İstanbul Zeytinburnu Davulcu Fiyatları
Davul Zurna Kaça Geliyor
Davul Zurna Kaça Geliyor

Davul Zurna Kaça Geliyor

Davul zurna çaldırmadan önce fiyat araştırması için internette gezinen kişiler öncelikle davul zurna kaça geliyor ya da davul zurna kaç para veya davul zurna ne kadar şeklinde aramalar ile en hızlı şekilde davul zurna fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak isterler. Bu şekilde arama yapanlar için 2024 yılında İstanbul’da 1 saatlik davul zurna kiralama fiyatları 1500 TL civarındadır diyebiliriz. Ancak her işte olduğu gibi davul zurna kiralama hizmetinde de fiyatı etkileyen bazı faktörler vardır. Bunlarda en önemlisi kaç saat davul zurna çalınacağıdır. Davul zurna çalınan süreye göre fiyatlar değişmektedir. İkincisi davul zurna çalınacak olan adresin nerede olduğudur. Davul zurna çalınacak olan adresin davul zurna ekibinin bulunduğu yere olan uzaklığı davul zurna kiralama fiyatlarını değiştirmektedir. Bir diğer ise davul zurna ekibinde kaç kişinin olacağıdır. Davul zurna ekibinde yer alacak olan davulcu ve zurnacı sayıları da fiyatı etkilemektedir.

Comments are closed.